SASCHA LEY & LAURENT PAYFERT

Yılmaz Güney Stage

Sascha Ley             Vokal / Vocal
Laurent Payfert    Kontrbas - Vokal / Bass - Vocal

Lüksemburg’lu müzisyenler Sascha Ley & Laurent Payfert festival sahnesinde ilk defa yer alacaklar. Bir kadın ve bir erkek, vokalleri ve kontrbas seslerini birleştiren ince bir sanat ile sahnede buluşacak. Rüya gibi, düşündürücü bir müzik ile deneysel, geliştirilmiş bir vokal ve enstrumental teknikler harmanlanıyor. Bu konserin gerçekleşmesinde katkılarından ötürü Lüksemburg Büyükelçiliği’ne ve Çankaya Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Sascha Ley & Laurent Payfert 20:00

Buket Bengisu         Vokal / Vocal
Doğan Kospançalı   Vokal  / Vocal
Uraz Kıvaner            Piyano / Piano

"İki evli müzisyenden dayanılmaz hafiflikte bir aşk öyküsü"

23. Uluslararası Ankara Caz Festivali’nde güçlü yorumcu Buket Bengisu ile deneyimli müzisyen Doğan Kospançalı, piyanoda Uraz Kıvaner eşliğinde karşımızda. Barbra Streisand, Harry Connick JR., Michel Legrand, Lucio Battisti ve daha bir çok sanatçıdan sevgi, aşk, ihtiras, evlilik, ayrılık ve kavuşamamaya dair yaşanmışlık dolu şarkılar. Katkılarından ötürü Caz Derneği’ne ve Çankaya Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Buket Bengisu & Doğan Kospançalı 21:30

1 bilet ile 2 konsere katılabilirsiniz.

Etkinlik ücretlidir. Biletleri etkinlik adıyla http://www.biletix.com/etkinlik/YCF05/TURKIYE/tr  adresinden temin edebilirsiniz.