49. Yıl Büyük Sergisi

Opening Date and Time: 15 April 2019 - 6.30 pm

Çağdaş Sanatlar Merkezi - Tüm Galeriler
Contemporary Arts Center - All Exhibition Halls

Derneğimiz 49. yılında yine sizlerle. Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği 160 üye sanatçının 500’e yakın nitelikli eserleriyle, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir sanatsal etkinlikle, başkentimize nefes aldırıyor.

15 Nisan’da sanatçılarımızın düşsel penceresinden yeniden yaratılan sevgi ve barışın hakim olduğu yeni bir dünyaya yelken açıyoruz. Ülkemizin sanatla aydınlığa kavuşacağının bilincinde olan bizler, çağdaş ve evrensel eserlerimizle, tüm sanatseverleri Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde buluşturuyoruz.

BRHD Yönetim Kurulu, bu yıl sanat ödülünü ressam Sayın Yalçın Gökçebağ'a vermeyi uygun görmüştür. Bu etkinliğin oluşumunda demokrasinin savunucusu Çankaya Belediyesi Başkanı Sayın Alper Taşdelen nezdinde Çankaya Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.

Sergimize, çağdaşlığı ve modern dünyayı algılamak, sanatın büyülü gücünü yüreğinde hissetmek, izlerken renklerin ve biçimlerin arasında kaybolmak isteyen herkesi bekleriz.

Hüseyin Yıldırım
BRHD yönetim kurulu başkanı