3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03 December 2018 - Time: 8.00 pm

Cüneyt Gökçer Sahnesi
Cüneyt Gökçer Stage

“Engelsizsiniz” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜSAM) öncülüğünde, Devlet Tiyatroları işbirliği ile Çankaya Belediyesi Ç’engel Kafe, Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, SERÇEV (Serebral Palsili Çocuklar Derneği), Yön Sanat Atölyesi, Capital Tango Dans, Engelsiz ve Mutlu Yaşam Derneği ile her engel grubundan katılımcıların buluşacağı etkinliğimizde, sanatın ve hayatın her alanında “Engelsiz” olduğumuzu, performanslar ile sergileyeceğiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Hacettepe Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası
Şef: Burak Tüzün Anlatıcılar: Mehmet Gürkan ve Süheyla Gürkan
Genel Sanat Yönetmeni: Kamer Güngör
Proje Koordinatörü: Vural Kahraman