Meltem Özdemir Resim Sergisi

Çağdaş Sanatlar Merkezi
Abidin Dino Sergi Salonu
Contemporary Arts Center Abidin Dino Exhibition Hall

Meltem Özdemir, 1984 yılında Konya’da doğdu. 1998 yılında Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünü kazandı. 2002 yılında 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği / Grafik Bölümünü kazandı. 2006 yılında Yüksel Uslay Atölyesi’nden mezun oldu. 9 Ocak – 10 Mart 2013 tarihinde Freiburg Üniversitesi’nden davet aldı. Freiburg Üniversitesi Fotoğraf Bölümü hocası Jo Fahl ve Kleinschönach Sanat Evi’nden ressam Annemarie Rudolph’la birlikte çalıştı. 16 Haziran- 13 Eylül 2014 tarihinde Stadt Tuttlingen de atölyede çalıştı. Bu süre zarfında 4 gazete, 1 radyo röportajına katıldı. 1 kişisel sergisi açtı; 1 karma sergiye katıldı. Kişisel sergi: Stadt Tuttlingen Karma sergi: İsviçre Finton Vakfı Resim Sergisi Rheinau Switzerland Sanatçı halen sanat çalışmalarına devam etmektedir.