2. ÇANKAYA KİTAP BULUŞMASI

13-22 December 2019

Çağdaş Sanatlar Merkezi - Tüm Galeriler
Contemporary Arts Center - All Exhibition Halls

Çankaya Belediyesi, geçen yıl birincisini düzenlediği Çankaya Kitap Günleri etkinliğinin ikincisini, 13-22 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştiriyor. 13 Aralık 2019 saat 18.30’ da başlayacak bu yıl ki onur konuğu yazar Latife Tekin.

Çankaya Belediyesi olarak okurları ve yazarları, yayıncılarla kitap dostlarınıbir  araya getiriyoruz. Kırktan fazla yayınevinin katılacağı etkinlikte hayata, edebiyata ve kentli olmaya dair paneller, söyleşiler ve çocuklara yönelik felsefe, sanatsal yaratıcılık, kent bilinci, geri dönüşümle ilgili atölyeler olacak.

Etkinlik boyunca altmıştan fazla yazar okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalayacak. Cemal Süreya Turgut Uyar, Hasan Hüseyin Korkmazgil, İlhan Berk ve nice şairin birbirlerine yazdıkları mektupların orijinalleri sergilenecek ve üzerine söyleşiler yapılacak.